Webshop
Tlf.:42 42 40 90

Webshop

Sælg dine produkter med Danmarks bedste webshop. Indbygget søgemaskineoptimering = gode placeringer på Google

Webshop som er mere synlig på Google

Den mest synlige webshop på Google er som regel den webshop der omsætter for mest, og dermed er det også den bedste webshop, da formålet med en webshop naturligvis er at skabe omsætning. Og den mest synlige webshop på Google er fra Submit. Vi har nemlig videreudviklet på det, som vi mener er verdens bedste Open Source webshop, Drupal Commerce, og vi kan nu tilbyde en webshop som er mere synlig på Google end andre webshops.

Webshoppen kalder vi SubmitShop, og den er velegnet til både B2B og B2C og er ideel til mindre og mellemstore webshop projekter.


Se webshoppen

Se en demo af webshoppen her


10 grunde til at du skal vælge netop vores webshop:

  1. Professionel webshop med yderst enkel købsproces
  2. Synlig webshop med optimal fokusering på søgemaskineoptimering (synlighed på Google)
  3. Webshop uden udgifter til licens
  4. Webdesignet tilpasser sig til tablets (iPads) og smartphones (iPhones m.fl.)
  5. Ingen binding til bestemt webbureau
  6. Ingen dyr hosting. Du vælger selv webshop hostingpartner
  7. Modulopbygget webshop. Kan udbygges i takt med at behov vokser
  8. Webshop med masser af funktioner og features.
  9. Let at oprette og vedligeholde produkter i webshoppen
  10. Webshop baseret på samme open source software, som benyttes af Det Hvide Hus i Washington, Forbrugerrådet, Berlingske Media koncernen, Amnesty International, Københavns Kommune, DR m.fl.

En synlig webshop – hvad betyder det?

En professionel webshop er en effektiv og billig salgskanal. Det koster ikke alverden at få opbygget en seriøs webshop, men det gælder, ligesom det gælder for fysiske butikker, at den rigtige placering er altafgørende for, om webshoppen får succes eller ej. På internettet er "den rigtige placering" blandt de første 10 hjemmesider på Google, når potentielle kunder søger efter de produkter, du sælger. Er din webshop ikke placeret på Googles første side (dvs. blandt de første 10 søgeresultater), skal du markedsføre din webshop på anden vis, for du skal ikke regne med, at potentielle kunder "bladrer" videre til hverken side 2, 10 eller 117.

Webshops er sjældent søgemaskineoptimeret ordentligt

Hvis enhver webshop helt automatisk kunne havne blandt de første 10 søgeresultater, ville det jo være pragtfuldt, men sådan foregår det naturligvis ikke. Med masser af webshops og hjemmesider og kun 10 pladser på Google's forside, er der hård kamp om pladserne. En webshop kan sagtens have et flot webdesign og være velfungerende, men har den en dårlig placering på Google vil man normalt lave en såkaldt søgemaskineoptimering. Problemet med dette er dog at programmeringskoden i de fleste webshops er standard-kode, der oftest ikke er skrevet med tanke på søgemaskineoptimerings-ekspertens krav og ønsker, men derimod på webshop funktionalitet. Da koden i webshoppen allerede er skrevet, har søgemaskineoptimerings-eksperten kun begrænsede muligheder for at lave de nødvendige ændringer, og dermed er chancen for en synlig og succesrig webshop meget lille.

Den bedste webshop er selvfølgelig baseret på den bedste software

Vores webshop er udviklet i Drupal og Drupal Commerce, som efter vores mening er de bedste systemer til både hjemmesider og webshops. Koderne til systemerne er åbne, og vi har kunnet lave nøjagtig de tilpasninger, vores søgemaskineoptimerings-ekspert har sukket efter.  Vi er endt op med en fantastisk webshop, som har alle fordelene ved Drupals brugervenlighed, Drupal Commerce's webshop funktionaliteter og vores egne evner indenfor søgemaskineoptimering. Resultatet er en effektiv og brugervenlig webshop, som hjælper dig med at sælge dine varer ved at være synlig på Google.

Webshop og søgemaskineoptimering hænger sammen

Vi har som webbureau arbejdet med webshops og søgemaskineoptimering siden 1999, og vi hører i al beskedenhed til blandt de absolut bedste indenfor branchen. For os kommer søgemaskineoptimering før alt andet. Det er vores kæphest. Derfor var det også nærliggende for os at udarbejde den mest søgemaskineoptimerede webshop på markedet.