Webdesign kursus med Photoshop
Tlf.:42 42 40 90

Webdesign kursus med Photoshop

Kursus med ENE-undervisning, hvor du lærer at udvikle selve designet til hjemmesiden i Adobe Photoshop.

Webdesign kursus, Photoshop

Webdesign kursus, Photoshop, omhandler ikke udviklingen af en hjemmeside, men derimod om at udarbejde selve designet til en hjemmeside, hvilket sker i programmet Adobe Photoshop.

Enhver seriøs webdesigner vil aldrig gå i gang med at opbygge en hjemmeside før der er 100% styr på, hvordan hjemmesiden skal se ud rent grafisk. På dette kursus lærer du at opbygge et webdesign i Photoshop, som så senere kan "skæres op" og benyttes, når selve hjemmesiden skal udvikles.

Uanset om du kender til Photoshop eller ej, er dette det ideelle webdesign kursus, hvis du vil lære at udvikle flotte hjemmesider. I modsætning til vores øvrige webdesign kurser ligger fokus ikke på udviklingen af hjemmesiden, men altså på skabelsen og opbygningen af det grafiske design.

Når det er underordnet, om du kender til Photoshop eller ej, skyldes det, at kurset er med eneundervisning. Instruktøren kan derfor nemt tilpasse det faglige niveau på kurset til netop dit behov.

Hvis du sidder med en konkret idé til et design, du gerne vil have udarbejdet, tager vi gerne udgangspunkt i denne, så du efter endt webdesign kursus, kommer hjem med et færdigt webdesign, som er klar til at blive "skåret op" til hjemmesiden.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser