Webdesign kursus med CMS
Tlf.:42 42 40 90

Webdesign kursus med CMS

Webdesign kursus, hvor du lærer at benytte et CMS til at opbygge hjemmesider. Bemærk at kurset er med ENE-undervisning

Webdesign kursus, med CMS

Dette webdesign kursus er for dig, der ønsker at lære noget om webdesign og CMS, og som ikke i forvejen har den helt store erfaring, eller måske slet ingen.

Kursustitlen Webdesign kursus, med CMS, siger næsten sig selv. Men der er altså tale om et webdesign kursus, hvor du lærer at benytte et CMS til at opbygge hjemmesider.

Der findes mange CMS’er. På dette kursus kommer du til at arbejde med Drupal, som er verdens næstmest udbredte Open Source CMS, kun overhalet af Wordpress (som dog er mere velegnet til blogs). Læs evt. mere om Drupal.

På Webdesign kursus, med CMS, lærer du at installere de teknologier på din computer, som er nødvendige for at kunne installere et CMS, og du lærer, hvordan man downloader og installerer selve CMS’et – i dette tilfælde altså Drupal.

Herefter vil du lære, hvordan man opretter sider, links, menupunkter, indsætter billeder m.m. På Webdesign kursus, med CMS, vil du også lære, hvordan man henter og installerer de moduler, der kan give hjemmesiden lige præcis den funktionalitet, du ønsker.

Hvis du allerede har et webhotel og et domænenavn, hjælper vi dig gerne med at publicere den hjemmeside, som vi sammen bygger op undervejs på kurset.

BEMÆRK: vi tilpasser Webdesign kursus, med CMS, 100% til dine behov og ønsker. Du er eneste deltager på kurset, og vi kan derfor løbende tilpasse undervisningen, emnerne og niveauet i den retning, du synes er interessant.

Du er i øvrigt velkommen til at medbringe en konkret opgave. Måske skal du lave et website til dig selv eller dit firma. Så kunne det jo være denne hjemmeside, webdesign kurset tog udgangspunkt i.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser