Webdesign med mere
Tlf.:42 42 40 90

Webdesign med mere

Webdesign fra erfarent webbureau. Vi har 14 års erfaring med webdesign, udvikling, CMS og søgemaskineoptimering.

Webdesign, hjemmesider og webshops fra webbureau med 14 års erfaring

Webdesign?
Så ring 42 42 40 90

Webdesign har været Submits primære arbejdsområde siden slutningen af 1990'erne. Vi har med andre ord rigtig meget erfaring med webdesign, og vores erfarne webdesignere har lavet rigtig meget fedt webdesign til rigtig mange flotte hjemmesider og webshops gennem årene.

Vi har lavet professionelt webdesign til professionelle hjemmesider for kunder, der tæller alt lige fra lokale virksomheder til pengeinstitutter, store danske brancheorganisationer og store internationale koncerner.

Vores mangeårige erfaring som webbureau og knowhow med webdesign er din garanti for et flot og gennemarbejdet webdesign – og det er uanset, om du ønsker webdesign til en hjemmeside, intranet, community, blog eller en webshop.


Udvalgte cases

Fighterpokalen

OK's Fighter Pokal er en pris, der hvert år uddeles til en virksomhed, der udviser ekstraordinær fightervilje. Siden den første konkurrence startede i 2011, har Submit stået for udvikling og design af de 3 hjemmesider, som alle er udarbejdet i CMS'et Drupal.

Læs mere

Trip Trap WoodCare

Trip Trap WoodCare udvikler, producerer og markedsfører et komplet program til pleje og grundbehandling af træoverflader.

Trip Trap WoodCare er markedsledende på det danske konsumentmarked og på en række eksportmarkeder.

Læs mere

Dan Stone

Dan Stone er en innovativ og succesfuld virksomhed, der leverer granit, sten, sand, plantejord og grus til kunder over hele Danmark.

Dan Stone er helt fremme i skoene, når det gælder internethandel, og siden Dan Stone første gang kontaktede Submit i 2009, har vi haft fornøjelsen af at have udviklet 5 webshops til Dan Stone.

Læs mere


Professionelt webdesign må ikke undervurderes

I en digital tid hvor virksomhedens tilstedeværelse på internettet er altafgørende, må professionelt webdesign ikke undervurderes. Forskellen mellem det acceptable og det rigtig fede webdesign er ofte den parameter, der adskiller fårene fra bukkene. Webdesignet er så at sige virksomhedens vindue til omverdenen, og ligesom i en TV-reklame handler det om i løbet af få sekunder at ”sælge” virksomheden.

Som et erfarent og professionelt webbureau véd vores webdesignere, at seriøst webdesign i første omgang handler om at skabe opmærksomhed - og det gøres typisk med noget lækkert, iøjnefaldende og kreativt webdesign - og  dernæst skal et webdesign kunne fastholde brugeren længe nok til, at der skabes en interesse for virksomheden og et ønske om at købe virksomhedens ydelser eller produkter.

Det rigtig gode webdesign konverterer naturligvis denne interesse fra brugeren om til en bestilling af et produkt/ydelse, eller i det mindste en henvendelse fra brugeren via telefon, e-mail andre kontaktformer.

En hjemmesides webdesign skal ramme målgruppen præcist

Med mange års erfaring i webdesign ved vi, at teknologierne til at lave webdesign til hjemmesider og webshops aldrig må blive vigtigere end det primære formål – nemlig at skaffe virksomheden omsætning. Men ikke desto mindre er webdesign teknologierne en vigtig forudsætning for at nå de rigtige målgrupper på de rigtige platforme på det rigtige tidspunkt.

Webdesign der rammer målgruppen handler om erfaring, viden og statistik. Den har vi – eller også får vi den i samarbejde med kunden. For at sikre at vi rammer målgruppen korrekt, benytter vi typisk responsive webdesign, som sikrer at hjemmesiderne er tilgængelig på platforme som tablets (f.eks. iPads), smartphones (som. F.eks. iPhones m.m.) Webdesign der rammer målgruppen på det rigtige tidspunkt, handler om at ”fange” brugerne på Google på udvalgte søgeord. Det kaldes søgemaskineoptimering, og det er vi verdensmestre i!

Når det kommer til selve teknikken, så opbygges både hjemmesider og webdesign typisk i et CMS, og hos Submit har vi de sidste 6 år specialiseret os i Open Source CMS’et Drupal, som bl.a. benyttes af Det hvide hus i Washington, DR, TV2, FDB, Københavns Kommune m .fl. Submit er i øvrigt blandt initiativtagerne til det danske oplysningswebsite www.drupal.dk.

Ønsker du at se hvad vi kan omkring webdesign, eller blot lidt webdesign inspiration, så se vores side med webdesign cases og webdesign referencer.