Udvidet InDesign kursus
Tlf.:42 42 40 90

Udvidet InDesign kursus

Bliv verdensmester i InDesign på to dage. Kurset er med ene-undervisning. Medbring gerne konkrete arbejdsopgaver.

InDesign kursus, udvidet

InDesign kursus, udvidet, er for dig, der har et grundlæggende kendskab til InDesign og måske skal i gang med at udvikle større dokumenter som f.eks. magasiner, varekataloger, flersidede brochurer, årsberetninger m.m.  Du har sikkert allerede deltaget på InDesign kursus, basis, eller du har en viden, der svarer dertil.

På InDesign kursus, udvidet, er du velkommen til at medbringe konkrete arbejdsopgaver, som undervisningen kan tage udgangspunkt i, og hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne med at lave en skabelon til f.eks. et katalog, som du selv kan arbejde videre med, når du kommer hjem fra kurset.

På dette udvidede InDesign kursus ser vi bl.a. på brugen af diverse styles som Paragraph styles, Character styles og Object styles. Du lærer at benytte mastersider i flersidede dokumenter, og vi ser på tekst-lænkning og brugen af grundlinjenettet.

Vi kigger på InDesigns tabelfunktion, der gør det muligt at importere, formatere og opsætte tekst meget hurtigt, og vi ser på mulighederne for orddeling og den dynamiske stavekontrol.

Lag og krydsreferencer hører naturligt til på et udvidet InDesign kursus. Du lærer derfor at oprette, flytte, dublere, sammenflette og slette lag, og du lærer at benytte, oprette og redigere krydsreferencer.

I slutningen af det udvidede InDesign kursus ser vi på, hvilke ting du skal huske på, når dit projekt skal eksporteres, og hvordan du laver en korrekt PDF, som trykkeriet kan trykke efter.

Når du forlader dette kursus, er du i stand til at opsætte store og avancerede InDesign dokumenter.

Til dette udvidede kursus i InDesign har instruktøren udviklet et seriøst og gennemarbejdet kursusmateriale, som du selvfølgelig får udleveret.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser