Udvidet Adobe Illustrator kursus
Tlf.:42 42 40 90

Udvidet Adobe Illustrator kursus

Bliv knalddygtig i Adobe Illustrator på kun to dage! Kurset er med ene-undervisning. Medbring gerne konkrete arbejdsopgaver.

Illustrator kursus, udvidet

Dette udvidede Illustrator kursus er for dig, der har en grundlæggende viden omkring Adobe Illustrator, eller har deltaget på vores basis kursus i Illustrator.

Illustrator kursus, udvidet, er med eneundervisning, som vores øvrige kurser, og indholdet af kurset er derfor noget, der bliver planlagt i samarbejde med dig. Derfor skal nedenstående kursusbeskrivelse af dette Illustrator kursus også kun opfattes som inspiration:

På Illustrator kursus, udvidet, vil du blive fortrolig med Adobe Illustrators allermest spændende funktioner. Du lærer f.eks. at konvertere bitmap-grafik til vektorgrafik og derefter at ændre farve på grafikken med nogle enkelte klik. Vi ser også på nogle værktøjer, som gør optegning af komplicerede håndtegninger utrolig enkelt.

På dette udvidede kursus i Illustrator ser vi også på et værktøj, der kan spare os for mange timers arbejde med at finde matchende farver til en given farve, og på et værktøj som kan bruges til at oprette fotorealistiske illustrationer.

Illustrators symboler er også en del af kurset. Symbolerne gør det nemt for os, hurtigt at oprette og ændre avancerede illustrationer.

Adobe Illustrator kommer som standard med nogle pensler og mønstre. Vi ser vi på, hvordan vi kan udvide antallet af disse væsentligt.

Adobe Illustrator har en 3D funktion, og afhængig af dine behov og ønsker er dette et emne, der også kunne være interessant, at kigge på. Men som tidligere skrevet: indholdet af Illustrator kursus, udvidet, er helt op til dig. Da kurset er med eneundervisning, kan instruktøren nemt tilpasse indholdet og det faglige niveau til netop dit behov.

Vores knalddygtige Illustrator instruktør, er en erfaren grafiker, som har arbejdet med grafisk design, webdesign og undervisning på professionelt plan i mange år.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser