Referencer
Tlf.:42 42 40 90

Referencer

Siden Submit blev etableret i 1999 har vi haft fornøjelsen af at udføre opgaver for en lang række spændende virksomheder.

 • Niels Normann Andersen
  Marketing
  Trip Trap WoodCare

  Da vi hos Trip Trap WoodCare skulle have programmeret vores nye website, ledte vi efter et firma med Drupal som speciale. Vi har tidligere samarbejdet med Submit i anden forbindelse, og da vi opdagede, at de har mange års erfaring med netop Drupal, faldt valget på Submit.

  Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde meget sammen med Kenneth Nielsen og hans team, og det har været en fornøjelse hver gang. Hvis man stiller Submit en opgave i Drupal - eller for den sags skyld i noget andet - løser de opgaven hurtigt og præcist. Hvis opgaven er ny for dem, springer de ud i det med begge ben, og vender hurtigt tilbage med et resultat!

  Vi har flere gange lavet nogle forløb med Submit, hvor vi sammen har siddet hele dage og programmeret, hvilket har givet mig stor indsigt i Drupal. Jeg glæder mig derfor til fortsat at arbejde sammen med Submit i fremtiden.

 • Kurt Rasmussen
  Søværnets Taktikskole

  Efter at have arbejdet med fjernundervisning og web-design i nogle år på Søværnets Kampinformationskole i Frederikshavn, havde jeg virkelig brug for at lære noget mere og for at få snævret brugen af mange forskellige programmer ind til nogle få, der til gengæld kunne det jeg havde brug for. Jeg søgte derfor på nettet efter relevante kurser og rådgivning og "faldt" over Submit. Firmaet tiltalte mig, fordi kurserne ikke havde et fast indhold, men kunne optimeres til den enkelte elev, og fordi der var tale om eneundervisning. Også rådgivningen, som blev gennemført via Emails allerede inden jeg havde sagt ja til at købe kurserne, var perfekt. I løbet af kort tid var et kursusforløb, der omfattede HTML, CSS, Dreamweaver, Photoshop og Flash, sat sammen, så det passede perfekt til mine forudsætninger og fremtidige behov.

  Der var tale om i alt 12 meget intensive dage spredt over en periode på 2 måneder. Sekvenser på 2 til 4 dage sikrede, at jeg både kunne koncentrere mig om det enkelte produkt og arbejde med det hjemme, inden vi tog fat på det næste produkt. Meget koncentreret og helt perfekt! Nu, nogle måneder efter afslutning af forløbet, har jeg arbejdet hjemme og på skolen med de nye erfaringer og må sige, at kurserne, det meget omfattende skriftlige kursusmateriale der blev udleveret og mit hjemmearbejde virkelig har løftet mine kompetencer til et niveau, som jeg ikke havde forventet. Udover det faglige indhold, så blev jeg meget positivt overrasket over et meget uformelt og trygt forløb, hvor der både var plads til arbejde og hygge.

  Jeg havde et stort behov for at komme videre med mine kompetencer som web-udvikler og fjernundervisningskonsulent. Det lykkedes til fulde med kurserne hos Submit. Derfor er det let for mig på det varmeste at anbefale Submit.

 • Jesper Sørensen
  Webmaster
  Idemøbler

  Inbohome Amba er administrationsselskab for Danmarks største møbelkæde - IDEmøbler. Jeg fik opgaven at udvikle en flash-applikation, hvori vores kunder selv kan designe en modulopbygget sofa. Jeg havde tidligere stiftet bekendtskab med Kenneth Nielsen fra Submit på et Flash kursus, og det initierede kontakten. Opgaven med Flash-applikationen blev overdraget til Submit, og vi har idag en velfungerende løsning, som løbende videreudvikles.

  Gennem hele forløbet har Submit's store engagement medvirket til, at vores applikation både teknisk og grafisk er blevet endnu bedre, end vi fra starten havde tænkt løsningen. Projektforløbet er håndteret yderst professionelt, lige fra dialog, tilbudsgivning, produktion, dokumentation til aflevering.

  Vores samarbejde med Submit fortsætter, ikke mindst på grund af den gode sparring, som foregår i en rar og dejlig uformel tone. Man kan næsten ikke undgå at få et godt fagligt og personligt forhold til Kenneth Nielsen fra Submit.

 • Jesper J. Ellegård
  Produktionschef
  Rechnitzer A/S

  Rechnitzer A/S er et full-service reklamebureau med 25 år på bagen, som længe har været blandt landets absolut førende inden for markedsføring af medicin.

  Vi har med stort udbytte valgt at bruge submit til SEO (red.: søgemaskineoptimering) på nogle af vore kunders websites (red.: herunder Schering AG). Valget har reelt været meget nemt: Submit har kombineret stort fagligt kendskab med forståelsen af, at pris og den leverede ydelse skal passe sammen - og det er sjældent set i branchen.

  Som et yderligere plus taler og skriver Submit faktisk helt forståeligt om de ellers komplicerede termer i SEO. Vi kan helhjertet anbefale Submit til både store og små SEO-opgaver.

 • Anette Bjerg
  Marketingkoordinator & Grafisk Designer
  JKE Design A/S

  Firmaets reklamebureau havde skabt en ny og superflot hjemmeside - opbygget i Drupal. Som firmaets eneste grafiske kyndige, landende ansvaret for hjemmesiden hurtigt på mit bord. Jeg erfarede straks, at mit - tilmed kun overfladiske - kendskab til Dynamic Web, ikke kunne bruges til ret meget her. Jeg fik hurtigt brug for assistance til ændringer over mit niveau. Reklamebureauet var forstående, men ikke gearet til supportere de små daglige "brand-alarmer". Jeg kunne vente flere dage på at få udført selv mindre ændring.

  Der blev behov for en samarbejdspartner med Drupal-ekspertise - og det har jeg fundet i Submit. Samarbejdet har lige præcis den fleksibilitet jeg har brug for: Har jeg travlt, løser Submit bare opgaven - stor som lille. Har jeg mere tid, er jeg med i selve udførelsen og bliver derved mere og mere selvhjulpen. Submit har, udover Drupal-ekspertise, en fantastiske evne til at formidle deres viden - og tilpasse den til modtagerens niveau.

 • Hanne Sørensen
  BODY BIKE International A/S

  The earth is spinning around the sun. The moon is spinning around the earth. BODY BIKE’s world is spinning around indoor cycles. Cycles are what we do. Nothing else... Websites are what Submit do and what Submit are experts in. Therefore BODY BIKE has been very pleased to work with Submit during the creation of our website. Submits greatest advantage is that they both understand the language of professional business people and the language of the computers. Most important, they know how to translate and communicate.

  BODY BIKE is a company of many creative ideas that rarely fit into standard solutions. Submit have managed to comply with BODY BIKE’s wishes and translated them into a functional and professional website. Not only have Submit delivered a website that the employees of BODY BIKE can be proud of, but more important the website is optimised to be found by Internet search engines. Hereby the BODY BIKE website is spinning the globe for all interested parties to learn more about BODY BIKE and our indoor cycles.

 • Janne Ebbesen
  Webredaktør
  Industriens Uddannelser

  Efter en grundig søgning på internettet fandt vi et kursus i Flash hos Submit i Randers, som umiddelbart var den eneste kursusudbyder, der tilbød kurset målrettet til vores behov. Kurset var hele turen fra København til Randers værd. Et helt igennem fantastisk kursus, hvor underviseren fra starten pejlede sig ind på vores niveau og tilrettelagde undervisningen, så den passede til vores behov og opgaver. Vi fik en masse god viden og ny lærdom med hjem og er meget ivrige efter at få implementeret denne viden i det daglige arbejde.

 • Henrik Baggesgaard Hansen
  Systemudvikler
  Netværk Danmark A/S

  Da vi stod og skulle bruge et kursus i Drupal 7, faldt valget på Submit. Der var mulighed for et individuelt kursus som kunne tilpasses vores behov. 

  Underviseren var meget lærerig og kurset forløb i en god atmosfære med gode diskussioner. 

  Vi kan klart anbefale Submit, hvis man ønsker effektiv og individuel undervisning.

 • Jes Schmidt Hansen
  Mærsk Olie og Gas A/S

  I forbindelse med et specifikt projekt internt på offshore installationen, havde vi brug for undervisning i XHTML, CSS og databaseintegration. Ved lidt søgning på nettet fandt jeg Submit, og vurderede firmaet som en kompetent samarbejdspartner i forhold til det aktuelle behov. 

  Efter at have modtaget 5 dages intensiv ene-undervisning i emnerne, må jeg sige, at Submits underviser ikke alene havde en tilbundsgående viden indenfor kursets materiale, men også indenfor tilstødende områder der gjorde, at alle spørgsmål jeg havde omkring programmering generelt, og den aktuelle opgave, kunne besvares med det samme – på en let forståelig måde. 

  Jeg kan varmt anbefale Submit som samarbejdspartner for alle, der måtte have behov for undervisning og / eller arbejde indenfor virksomhedens områder.

 • Janne Yde
  Kontorassistent
  TDC

  Efter at jeg i flere år har arbejdet med HTML og JavaScript ved hjælp af selvstudie, bad jeg min daglige leder ved TDC om at få nogle kurser. På internettet fandt jeg nemt og hurtigt Submit, som jeg kontaktede. Jeg fik hurtig og professionel hjælp, og Submit planlagde 4 to-dages kurser for mig i henholdsvis XHTML, CSS, ASP og JavaScript. Allerede 14 dage efter startede det første kursus

  .De 4 kurser er nu gennemgået, og jeg er virkelig glad for den intensive eneundervisning, som foregik i hyggelige lokaler og i en afslappet atmosfære. Med undervisernes generelle viden og faglige kunnen har de virkelig formået at ramme mit niveau, så jeg har fået højt udbytte af kurserne. Tusind tak Submit! Jeg kan varmt anbefale Submit til alle, der har behov for undervisning i XHTML, CSS, ASP og JavaScript.

 • June Henningsen
  Administrative Support
  Carlson Wagonlit Travel

  Efter en søgning på nettet og en telefonsamtale med kursusudbyderen, valgte Carlson Wagonlit Travel Submit som underviser i et skræddersyet html kursus. Valget blev truffet på grundlag af den store indsigt i materialet og muligheden for at sammensætte kurset efter vores behov og med udgangspunkt i vores systemer. 

  Det blev et par intense og udbytterige dage i en meget afslappet og inspirerende atmosfære. Igennem hele forløbet blev der udvist forståelse for vores behov og muligheder samt en stor vilje til at imødekomme vores ønsker. 

  Vi kan på det varmeste anbefale Submit, som til fulde indfriede vores forventninger.

 • Annika Poulsen
  Marketingansvarlig
  Isoplus Fjernvarmeteknik A/S

  Jeg har kun gode erfaringer med Submit. Da jeg startede i nyt job, hvor jeg aldrig havde arbejdet med Adobe Indesign før, havde jeg behov for at grundigt kursus i programmet, og søgte derfor efter et kursus, hvor jeg kunne få ene-undervisning tilpasset mine ønsker – og det fandt jeg hos Submit. Jeg synes jeg fik rigtig meget for pengene: intensiv, målrettet undervisning af grundige undervisere med stor viden og faglig dygtighed, samt særdeles brugbart kursusmateriale, som jeg ofte har brugt som opslagsmateriale i mit daglige arbejde efterfølgende. Alt i alt et meget udbytterigt InDesign kursus

  Derudover har jeg også brugt Submit til at hjælpe mig i gang med en helt specifik opgave, hvor jeg har fået lavet skabeloner til vores prislister på en sådan måde, at jeg nu nemt og hurtigt kan opdatere disse med nye priser fra vores økonomistyringssystem og Excel. En opgave som tidligere tog mange dage med manuel indtastning, kan nu løses på én til to dage – og risikoen for fejl er også reduceret til et minimum.

  Jeg kan derfor stærkt anbefale andre med behov for undervisning eller grafisk support at få et tilbud fra Submit – her er pengene virkelig givet godt ud!

 • Carsten Georg Jensen
  TDC Enterprice Norden

  Efter at min arbejdsgiver TDC havde givet mig muligheden for noget efteruddannelse i forbindelse med nogle strukturelle ændringer i organisationen, kastede jeg mig ud i et tidligere ønske om at kunne designe websider med mulighed for individuel bruger login. I denne sammenhæng blev jeg anbefalet at henvende mig til Submit, da det forlød sig, at man her professionelt kunne få tilpasset kurset til ens eget individuelle behov. 

  Efter tre intensive kursus dage var jeg klædt på fra a til z, til lige nøjagtigt det behov som jeg havde for at kunne web designe. De tre dages effektivitet må tilskrives Submits store fleksibilitet og store generelle viden på området, og så gør det jo ikke noget, at atmosfæren og forplejningen på kurset også er helt i top. 

  Jeg kan til enhver tid anbefale Submit som kursus leverandør, ikke mindst da jeg har deltaget i en del kurser i mine 20 år i IT branchen, og her ligger Submit kvalitetsmæssigt absolut i top.

 • Pia Poder Johansen
  Marketingkoordinator
  Kongebro Natursten A/S

  Kongebro havde fået nyt logo, design og farve palette, som skulle implementeres i vores HTML nyhedsbrev. Vi havde et layout til nyhedsbrevet i PSD format, men manglede programmeringen til HTML.

  Efter søgen på nettet og korrespondance med flere bureauer, faldt valget på Submit - bl.a. pga. den rimelige pris, den positive tilgang og professionalisme, vores henvendelse blev modtaget med. 

  Kurset blev forberedt og tilrettelagt specifikt efter vores behov, hvilket gjorde at vi i løbet af meget kort tid havde det endelige produkt klar. I løbet af undervisningen blev der taget hånd om problemstillingen på et letforståeligt sprog og en tilgang, som gør at vi efterfølgende kan bruge den tillærte viden i hverdagen. 

  Kurset forløb i en meget behagelig og uformel tone som gjorde det værd at rejse fra København efter. Vi kan i særdeleshed anbefale Submit som samarbejdspartner til lignende opgaver.

 • Ole Sand
  Indehaver
  SandLux®

  SandLux® er et belysningsfirma med domicil i Randers. Vi designer og producerer eksklusive armaturer i primært minimalistisk design. Submit har netop færdiggjort udviklingen af vores nye website og i den forbindelse, vil jeg på vegne af SandLux® udtrykke stor tilfredshed med såvel opgaveforløb som det endelige resultat. 

  Submit har under hele forløbet udvist stor imødenkommenhed over for vores løbende justeringer og har meget hurtigt været i stand til at foretage de nødvendige tilpasninger. Samarbejdet er under hele forløbet foregået i et absolut positivt klima, hvilket har været medvirkende til det meget tilfredsstillende resultat. Derudover skal det nævnes, at de aftaler, der er indgået med Submit omkring levering og kvalitet, er blevet overholdt.

 • Jørn L. Justesen
  Konsulent
  Danmarks 4H

  Danmarks 4H, der er landbrugets børne- og ungdomsarbejde, har til opgave, i samarbejde med landboorganisationerne, at fremme 4H-arbejdet i Danmark. Organisationen Danmarks 4H er partipolitisk og religiøs neutral, og har ca. 160 lokale klubber fordelt over hele landet. 

  Danmarks 4H ønskede en ny hjemmeside, som var mere tidssvarende, og som var lettere at navigere i. Efter at have modtaget tilbud fra en række webdesignere, valgte vi Submit, fordi de straks fangede problematikken. Det efterfølgende samarbejde forløb ideelt, og vi kan kun anbefale Submit, som sparringspartner og webdesigner.

 • Gerd Jungdal
  Direktør
  PlanConsult ApS.

  PlanConsult arbejder med rådgivning om miljøforhold og fysisk planlægning, hvor vi har specialiseret os i professionel rådgivning og formidling af samarbejdet mellem bygherrer, virksomheder m.fl. og de offentlige myndigheder i forbindelse med lokalplanlægning, VVM og miljøspørgsmål. Da vi er en lille virksomhed, er det vigtigt, at vore potentielle kunder finder os på internettet, og at det på en enkel og overskuelig måde kan ses, hvad det er, vi kan tilbyde. Submit har leveret hurtig, effektiv og særdeles kompetent hjælp til design og opbygning af vore hjemmesider, og Submit har sikret, at søgemaskineoptimering er tænkt med ind i dette. 

  Udarbejdelse af VVM-redegørelser er et vigtigt forretningsområde for PlanConsult. Derfor foreslog Submit, at PlanConsult oprettede websitet www.vvm.dk med henblik på at opnå størst mulig synlighed på internettet ved søgning på ”VVM” og lignende ordkombinationer. Submit udviklede www.vvm.dk for PlanConsult, og kort efter opnåede websitet placeringen som nr. 1 på søgeordet ”VVM” i samtlige store søgemaskiner. Websitet er stadig nummer 1! 

  Submit har senere forestået et gennemgribende redesign og modernisering af vores hjemmeside, og vi er meget tilfredse med resultatet. Submit´s rådgivning har sikret vores virksomhed en betydelig synlighed på internettet, og vi synes, at vore websites i dag fremstår professionelle og overskuelige. Som professionelle rådgivere sætter vi stor pris på samarbejdet med Submit. For en mindre virksomhed som vores, er det af stor betydning, at vi kan få professionel rådgivning fra Submit om præsentationen på internettet, mens vi kan koncentrere os om at udnytte vores ekspertise til gavn for vore kunder.

 • Mads Nøhr
  Indkøb & logistik
  Dan Stone ApS

  Vi har benyttet Submit til at designe og opsætte vores nye salgs-hjemmeside, som er udviklet på en Drupal webshop. Forløbet har været præget af professionalisme, og slutresultatet har vi været meget tilfredse med. Det handler ikke blot om at skabe en webshop men også om, at der er taget højde for alle aspekter som f.eks. webdesign, søgemaskineoptimering, brugervenlighed etc.

  Dan Stone ApS. sælger have- & anlægsmaterialer til private og erhverv som f.eks. granitskærver, og har igennem Submit opnået en vigtig brik, i forsøget på at skabe en succesfuld virksomhed.