Webdesign kursus
Tlf.:42 42 40 90

Webdesign kursus

Vælg mellem flere webdesign kurser. Dette kursus omhandler webdesign uden CMS. Kurset er med ENE-UNDERVISNING.

Webdesign kursus, uden CMS

Et webdesign kursus er efterhånden et vidt begreb. I "gamle dage" var et webdesign kursus et kursus i HTML og Photoshop. Så kom der nogle værktøjer (webeditorer som f.eks. Dreamweaver), som kunne hjælpe med at lave HTML-koderne, og et webdesign kursus kom så i stedet til at omhandle brugen af disse værktøjer. I dag har vi også CMS’er, som er systemer, der også bruges til at lave hjemmesider.

Submit tilbyder webdesign kurser både i HTML, Dreamweaver og CMS, men kurset som er beskrevet på denne side, er et kursus, hvor du lærer at lave hjemmesider ved hjælp af en webeditor, som i dette tilfælde er Dreamweaver.

På Webdesign kursus, uden CMS, lærer du en masse grundlæggende om webdesign. Du lærer om begreber som HTML og CCS, som er nogle helt basale teknologier, der benyttes i webdesign, og som man bør kende, selvom programmet Dreamweaver laver både HTML- og CSS-koderne for os.

Vi ser også på, hvilke grafikformater du bør anvende på internettet, og hvordan grafikken skabes i Photoshop.

Webdesign kursus, uden CMS, omfatter desuden emner som links, indsættelse af billeder, skrifttyper, farver, størrelsen på hjemmesiden m.m.

I slutningen af kurset lærer du, hvordan du offentliggør den hjemmeside, som vi sammen bygger op undervejs.

Det er vigtigt at understrege, at vi tilpasser kurset fuldstændig til dine behov og ønsker. Du er eneste kursist på kurset, og vi kan derfor løbende dreje undervisningen og emnerne i den retning, du synes er interessant.

På Webdesign kursus, uden CMS, - og det gælder i øvrigt for alle vores webdesign kurser – er du velkommen til at medbringe en konkret opgave. Måske skal du lave en hjemmeside til dig selv eller en ven? Så er det denne hjemmeside, kurset tager udgangspunkt i.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser