Illustrator kursus
Tlf.:42 42 40 90

Illustrator kursus

Illustrator kursus med effektiv ENEUNDERVISNING. Kurset skræddersyes til dine ønsker og behov. Bestem selv hvornår kurset skal afholdes.

Illustrator kursus, basis

Illustrator kursus, basis, er for dig, der har en smule, eller slet ingen, erfaring med Adobe Illustrator, og er det optimale kursus i Illustrator, hvad enten du skal bruge programmet til at tegne logoer, ikoner, kjoler eller briller.

På dette grundlæggende Illustrator kursus, får du en solid indføring i markeds mest populære software til udvikling af vektorgrafik og vektortegning.

Kurset er med eneundervisning – hvilket i øvrigt gælder for alle vores kurser - og indholdet kan derfor tilpasses præcist til dine behov og ønsker. Kursusbeskrivelsen af Illustrator kursus, basis, skal derfor kun opfattes som inspiration.

Eneundervisningen gør det også muligt, at du kan medbringe konkrete arbejdsopgaver på kurset, som undervisningen så kan tage udgangspunkt i.

Når du møder på vores basis kursus i Illustrator, vil vi typisk starte med en snak om de arbejdsopgaver, du skal bruge Illustrator til, og spore os ind på dit nuværende faglige niveau.

Herefter vil vi se på programmets opbygning og snakke om, hvordan Illustrator adskiller sig fra f.eks. Photoshop og InDesign, og i hvilke situationer man bør bruge hvilke programmer.

Du vil lære, hvordan man benytter de vigtigste værktøjer i Illustrator. Bl.a. ser vi på penne- og penselværktøjerne og transformeringsværktøjerne, som alle er uundværlige redskaber. På kurset lærer du også at arbejde med farver, farveforløb, tekster, lag og effekter.

Vores superdygtige Illustrator instruktør, har arbejdet som grafiker og instruktør i mange år, og underviser også på Photoshop- og InDesign kurser, og har således de helt rigtige kompetencer og forudsætninger til, at kunne give dig det perfekte kursus i Illustrator.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser