Acrobat kursus
Tlf.:42 42 40 90

Acrobat kursus

Acrobat kursus med ENEUNDERVISNING. Medbring gerne konkrete arbejdsopgaver. Bestem selv kursusdatoerne.

Acrobat kursus

Vores Acrobat kursus henvender sig til dig, der i det daglige arbejde har brug for at håndtere PDF-filer til brug for print, tryk eller til internettet.

Du behøver ikke nødvendigvis have kendskab til Acrobat for at kunne deltage på dette Acrobat kursus. Vores Acrobat kursus er med eneundervisning, og vi kan således planlægge kurset og kursets indhold nøjagtigt, som du ønsker det. Beskrivelsen af dette Acrobat kursus skal derfor kun betragtes som vejledende eller som inspiration:

Som det første på dette Acrobat kursus vil vi tage en snak om PDF som filformat, og her vil vi naturligsvis komme ind på, hvilke muligheder og begrænsninger filformatet har.

Herefter vil vi kigge på Acrobat og Adobe Reader, som er de to programmer, der er relevante i forhold til filformatet PDF. På dette Acrobat kursus sørger vi for, at du får et overblik over Acrobats opbygning og vigtigste funktioner, og at du får en forståelse for de termer og begreber, der benyttes i forbindelse med Acrobat og PDF-filer.

Et af emnerne på vores Acrobat kursus er at oprette PDF dokumenter, ikke blot fra Acrobat, men også fra f.eks. programmerne i Microsoft Office. Vi ser også på, hvordan du redigerer indhold som tekst og billeder, og hvordan flere PDF-dokumenter kan samles, og hvordan et enkelt dokument kan skilles ad.

På dette Acrobat kursus ser vi også på brugen af sidehoved, sidefod og vandmærke, og vi lærer dig, hvordan du kan indsætte hyperlinks og bogmærker i din PDF fil, hvilket gør navigationen i dokumentet mere enkel.

Et andet emne på dette Acrobat kursus er sikkerhed. Du vil lære, hvordan du beskytter dine PDF-dokumenter, så uvedkommende ikke senere kan printe eller trække data ud af PDF-filen.

Mange PDF’er bliver i dag lagt på internettet som interaktive filer med lyd og videoer, hvilket giver modtageren en anderledes og spændende oplevelse. På dette Acrobat kursus lærer vi dig at lave disse interaktive dokumenter, idet vi lærer dig at indsætte lyd, video og interaktive objekter, samt hvordan du opretter knapper til at udføre bestemte handlinger.

Efter endt Acrobat kursus er du i stand til at løse stort set alle opgaver i Acrobat. Dog nok ikke formularopgaver, som er et kapitel for sig selv, og som vi afholder et separat Acrobat kursus i. Læs evt. mere om Acrobat kursus, formularer, i kursusbeskrivelsen herunder.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed

Acrobat kursus (med eneundervisning)

  • Varighed: 1 dag
  • Pris: DKK 5.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser