InDesign kursus i bogproduktion
Tlf.:42 42 40 90

InDesign kursus i bogproduktion

På dette InDesign kursus i bogproduktion, lærer du at opsætte en bog fra start til slut.

InDesign kursus, bogproduktion

Dette InDesign kursus i bogproduktion, er for dig, der arbejder – eller skal til at arbejde – med opsætning af bøger.

På InDesign kursus, bogproduktion, lærer du at opsætte en bog fra start til slut. Bogproduktion volder ofte store problemer, og det kan være en temmelig sej proces, da der typisk er tale om dokumenter med mange sider, og der er mange potentielle faldgruber undervejs. 

Adobe InDesign er uden tvivl det stærkeste værktøj på markedet til bogproduktion, og på dette kursus vil du blive præsenteret for nogle meget stærke funktioner, som du bagefter vil opfatte som værende uundværlige i forhold til bogproduktion.

På InDesign kursus, bogproduktion, sørger vi for, at du kommer godt i gang med bl.a. mastersider, automatisk tekstlænkning og afsnitsformateringer.

Vi ser på, hvordan InDesigns bogfunktion kan holde styr på de enkelte kapitler, og hvordan den automatisk kan opdatere afsnitsformater m.m. i et dokument.

Et InDesign kursus i bogproduktion kan naturligvis ikke undgå også at omhandle brugen af indholdsfortegnelse, fodnoter og stikordsregister, og du lærer naturligvis også at indlejre billeder i dine tekster.

Du er velkommen til at medbringe konkrete arbejdsopgaver, som undervisningen kan tage udgangspunkt i, og hvis du ønsker det, hjælper vi dig gerne med at lave en skabelon til din bogproduktion.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 1 dag
  • Pris: DKK 5.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser