InDesign kursus
Tlf.:42 42 40 90

InDesign kursus

InDesign kursus med ENEUNDERVISNING. Medbring gerne konkrete arbejdsopgaver. Bestem selv kursusdatoerne.

InDesign kursus, basis

Dette grundlæggende InDesign kursus henvender sig til dig, som enten har få eller slet ingen erfaringer med Adobe InDesign.

InDesign kursus, basis, er ideelt, hvis du vil lære at opsætte og producere mindre tryksager som f.eks. annoncer, brochurer, salgsmaterialer og visitkort.

På kurset er du velkommen til at medbringe konkrete arbejdsopgaver, som undervisningen kan tage udgangspunkt i. Dermed bliver læringen endnu mere målrettet i forhold til opgaver fra dit daglige arbejde.

InDesign kursus, basis, starter fra det faglige niveau, du befinder dig på, og efter endt kursus vil du kunne opsætte og producere mindre tryksager på egen hånd.

På InDesign kursus, basis, vil vi arbejde med mindre opgaver som f.eks. opsætning af en annonce, en brochure eller visitkort. Igennem disse opgaver lærer du at arbejde med objekter. Du vil desuden lære, at oprette, vælge, flytte, dublere, gruppere og rotere objekter, ligesom du vil blive introduceret til nogle præcisionsværktøjer, som benyttes til både objekter, tekster, billeder m.m.

Et InDesign kursus skal selvfølgelig også indeholde læring om tekst. Vi viser dig bl.a., hvordan du henter tekst ind i et dokument, hvordan du formaterer tegn, afsnit m.m. Vi snakker skrifttyper, og du lærer at sammenkæde tekstfelter m.m.

Arbejdet med billeder er også en del af kurset. Herunder import af billeder og grafik i både vektorgrafik og bitmapgrafik fra både Photoshop og Illustrator.

Farveundervisning er også en del af kurset. Du lærer at oprette farver, hvornår du skal bruge de forskellige farver, hvordan du laver farveforløb, hvordan du arbejder med gennemsigtighed osv.

Til at tegne og konstruere grafik lærer vi dig at arbejde med pen- og pencil værktøjerne.

Vi viser dig hvordan du arbejder med flersidede dokumenter, ligesom du lærer, hvordan du indsætter, flytter eller sletter sider.

Efter endt InDesign kursus har du fået nogle gode arbejdsrutiner, du kender til filformater, og ved hvordan du klargør din produktion til tryk, og hvordan du laver den endelige PDF til trykkeriet.

Til dette kursus har instruktøren udviklet et professionelt og omfattede kursusmateriale, som du selvfølgelig får udleveret.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser