Fighterpokalen
Tlf.:42 42 40 90

Fighterpokalen

OK's Fighter Pokal er en pris, der blev uddelt første gang i 2011, og som tilfalder den virksomhed, der med fightervilje og masser af hårdt arbejde enten har fightet eller er i fuld gang med at fighte sig til en stærk position i fremtiden.

Konkurrencen der blev en tradition

Da konkurrencen Fighter Pokalen i 2011 så dagens lys, var det oprindeligt meningen, at den skulle være en engangs-forestilling, men konkurrencen blev så stor en succes, at OK valgte at gentage den i både 2012 og 2013. Prisen har til formål at anerkende målgruppens (små og mellemstore virksomheder) store betydning for dansk erhvervsliv, og prisen tildeles den virksomhed, der "med fightervilje og masser af hårdt arbejde enten har eller er i fuld gang med at fighte sig til en stærk position i fremtiden". Vinderpræmien er øremærket et arrangement for alle medarbejdere i virksomheden. I år er præmien på 100.000 kr. i anledningen af OK´s 100 års jubilæum.

3 hjemmesider på 3 år

Submit har stået bag udviklingen af hjemmesiderne for både 2011, 2012 og 2013. De første 2 år stod vi primært for den tekniske del, dvs. udvikling af hjemmesiden, kodning, opsætning i CMS m.m., og et reklamebureau forestod den designmæssige del. I 2013 har Submit stået for både den tekniske og den designmæssige del.

Løsningen er baseret på Drupal

Konkurrence-hjemmesiderne er alle 3 opbygget i Drupal, som er det bagvedliggende system, som bl.a. bevirker, at OK's medarbejdere nemt kan oprette tekster, billeder, videoer m.m.
2013 versionen er desuden lavet, så den fungerer på både tablets (iPads m.m.) og computere.