Kursus i opbygning af Drupal 7 webshop
Tlf.:42 42 40 90

Kursus i opbygning af Drupal 7 webshop

På dette Drupal 7 kursus lærer du at opbygge en webshop med Drupal Commerce, som er et tredjepartsmodul til Drupal 7.

Drupal 7 kursus, webshop

På Drupal 7 kursus, webshop, lærer du at opbygge en webshop med Drupal Commerce, som er et Open Source tredjepartsmodul til Drupal 7.

Dette kursus er for dig, der ønsker at lære at opbygge en webshop helt fra scratch.

Du behøver ikke nødvendigvis have erfaring med Drupal 7 for at kunne deltage på kurset.

På dette kursus viser vi dig, hvordan du installerer et Drupal 7 miljø, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer Drupal Commerce og alle de øvrige moduler, der skal bruges.

Vi kigger vi også på hvordan Drupal Commerce kan downloades som en såkaldt distribution, som er en samling af moduler, temaer og prækonfigurationer. I stedet for at vi selv skal finde og hente alle de nødvendige moduler og konfigurere dem, er det allerede gjort for os i distributionen. Se, dét er smart!

Når vi har fået Drupal Commerce webshoppen installeret, skal der dog alligevel konfigureres en masse ting, for at vi kan bruge webshoppen til danske forhold. Du har sikkert også en række krav og ønsker til webshoppen, som ikke i forvejen findes i distributionen, men så kan vi hente de relevante moduler og få dem installeret og konfigureret.

Det siger sig selv, at vi ikke kan blive 100% færdige på 2 dage, men efter endt kursus har du en – om ikke færdig webshop – så i hvert fald en webshop, som er funktionsdygtig, og som er nem at arbejde videre med.

På kurset arbejder vi med webshoppen lokalt, men vi hjælper dig gerne med at få webshoppen uploadet og installeret på dit webdomæne, så du efter endt Drupal 7 kursus har en webshop, der er offentlig tilgængelig.

 

Pris, dato og varighed

Pris og varighed

Drupal 7 kursus, webshop (med eneundervisning)

  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser