Drupal webshop
Tlf.:42 42 40 90

Drupal webshop

Har du brug for en Drupal webshop, så ring 42 42 40 90

Brug for en
Drupal webshop?
Ring 42 42 40 90

Drupal webshop

En Drupal webshop er en fællesbetegnelse for en webshop udviklet i Drupal.

En Drupal webshop kan være baseret på ét af to forskellige webshop moduler; Ubercart eller Drupal Commerce. Drupal er et modulært system, og ved at tilføje ét af de to nævnte moduler får man en Drupal webshop. Drupal Commerce er det nyeste af de to moduler og kan betragtes som afløseren til Ubercart. Så når man i dag snakker om en Drupal webshop menes der typisk en Drupal Webshop baseret på Drupal Commerce. Drupal Commerce, der i sig selv altså er et modul, kan udvides med over 350 andre webshop-relaterede moduler.

Hos Submit har vi udviklet en Drupal Webshop baseret på Drupal Commerce. Vi har udført en lang række ændringer og forbedringer, og vi kalder den færdige webshop for SubmitShop. Forskellen på SubmitShop og den oprindelige Drupal webshop er en lang række forbedringer i forhold til søgemaskineoptimering og brugervenlighed.


Demo og video af en Drupal webshop

Vi har udarbejdet en demo-version og en videopræsentation af SubmitShop, som er vores bud på den perfekte Drupal webshop. Se demo-webshoppen og videoen her.


Funktioner i webshoppen

Se evt. en samlet liste over webshoppens funktioner her.


Yderligere info

Har du lyst til mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 42 40 90, eller du kan læse mere på siden webshop.