Drupal 7 kursus i indholdsoprettelse
Tlf.:42 42 40 90

Drupal 7 kursus i indholdsoprettelse

På dette kursus lærer du at oprette og vedligeholde indhold på en hjemmeside, som er opbygget i Drupal 7.

Drupal 7 kursus, opret indhold

Drupal 7 kursus, opret indhold, er henvendt til f.eks. indholdsredaktører, webjournalister og webmastere, som skal vedligeholde en ny eller eksisterende hjemmeside (eller evt. en webshop), som er udviklet i Drupal 7.

Kurset er på ingen måder et teknisk kursus. Kurset handler ikke om, hvordan man opbygger selve hjemmesiden – den skulle gerne allerede være opbygget. Men har du ønsker til funktionalitetsændringer, designændringer eller andet, hjælper vi selvfølgelig også gerne med dette på kurset.

En af de største fordele ved at bygge hjemmesider op i Drupal 7 er, at hver hjemmeside tilpasses nøjagtigt til kundens behov. Det betyder, at administrationen af hjemmesiden bliver meget brugervenlig. Men det har desværre også den konsekvens, at der ikke findes to Drupal 7 hjemmesider, hvor indholdsoprettelse og vedligeholdelse fungerer på samme måde. På dette Drupal 7 kursus er det derfor nødvendigt, at vores instruktør får et login til jeres hjemmeside inden kurset, så han kan forberede sig på, hvordan netop jeres Drupal 7 hjemmeside fungerer.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed

Drupal 7 kursus, opret indhold (med eneundervisning)

  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser