Dan Stone
Tlf.:42 42 40 90

Dan Stone

Dan Stone er en innovativ og succesfuld virksomhed, der leverer granit, sten, sand, plantejord og grus til kunder over hele Danmark.

Virksomheden er ejet af Martin & Mads Nøhr, og som virksomhedsejere har de siden 1972 serviceret kunder over hele Danmark.

I 2009 udviklede Submit tre webshops til Dan Stone. Produkterne i de tre webshops var et stykke ad vejen identiske, men målgrupperne og koncepterne vedr. f.eks. levering var forskellige.

Efter 4 år med en imponerende omsætning i de tre webshops var tiden inde til at få opdateret de to af dem, og i 2013 udviklede Submit derfor to helt nye webshops til Dan Stone; maxibag.dk og materialediscount.dk.

De to nye webshops er opbygget i SubmitShop, som er en videreudvikling af Drupal Commerce - verdens bedste Open Source webshop. Det unikke ved webshoppen er, at den har indbygget søgemaskineoptimering, og dermed er mere synlig på Google end andre webshops. Webshoppen er velegnet til både B2B og B2C og er ideel til mindre og mellemstore webshop projekter.