CSS3 kursus
Tlf.:42 42 40 90

CSS3 kursus

CSS3 kursus til dig, der allerede kender til CSS2, men vil lære CSS3

CSS3 kursus

Dette CSS3 kursus er for dig, der i forvejen har kendskab til CSS2, men som ønsker at udvide denne viden til også at omfatte CSS3.

Som du måske allerede véd, er det meningen at CSS3 skal afløse CSS2 på sigt. Men specifikationen til CSS3 er ikke færdig, og det bliver den heller ikke de første mange år. Men det forhindrer os ikke i at bruge dele af CSS3, hvilket skyldes, at W3C har besluttet, at hvert CSS3 modul skal gennemgå sin helt egen standardiseringsproces. Nogle af disse CSS3 moduler er revideringer af CSS2, hvor andre er helt nye. Og det er naturligvis de dele af CSS3, som allerede nu kan benyttes, som dette CSS3 kursus vil fokusere på.

På dette CSS3 kursus vil vi gøre en del ud af at kigge på W3C standardiseringsprocessen, da du er nødt til at være fortrolig med den for at kunne vurdere hvilke CSS3 moduler, du kan benytte uden problemer. Vi kommer også til at kigge en del på, hvilke browsere der understøtter hvilke CSS3-funktioner.

Da mange af CSS3-modulerne endnu ikke er standarder, er der ofte brug for at benytte de såkaldte prefix, som er kommandoer, der henvender sig specifikt til bestemte browsere. Det kigger vi naturligvis på.

Nogle af de CSS3 funktioner som allerede er så klar, at vi kan tillade os at bruge dem, er afrundede hjørner, skygger på tekster og skygger på elementer. De er derfor en del af dette kursus. Men også muligheden for at arbejde med gradienter, arbejde med flere baggrundsbilleder på det samme element og teksteffekter er en del af kursusindholdet.

En af de rigtig smarte ting ved CSS3 er muligheden for at benytte en hvilken som helst fonttype på en hjemmeside. Det er vi jo ikke ligefrem vant til, men nu kan man pakke fonten og ”sende den til brugeren” sammen med websitet. Det er selvfølgelig en del af CSS3 kurset, ligesom vi også skal kigge på muligheden for at lave lækre transitions (overgange) mellem et elements egenskaber som f.eks. størrelse, farve og baggrundsbilleder.

Pris, dato og varighed

Pris og varighed
  • Varighed: 2 dage
  • Pris: DKK 10.950,00 ex. moms
Kursusdatoer

Da der er tale om eneundervisning, har vi ikke en kalender med faste kursusdatoer, så det handler blot om at finde nogle dage, der passer ind i din og vores kalender.

Praktiske oplysninger

Handelsbetingelser