Tlf.:42 42 40 90

Blog

2013

Dét kan du forvente af Drupal 8

Skrevet af Jonas Iversen, submit.dk den 10. december, 2013

Drupal 8 er lige på trapperne. I dette indlæg kan du læse, hvad du kan forvente af den nye version. Af de helt store ting kan nævnes, at temaerne i Drupal nu er responsive, og at Views og CKeditor er en del af kernen.

Webshop råd nr. 2:

Skrevet af Jonas Iversen, submit.dk den 6. september, 2013

I en webshop er det vigtigt, at kunden ser ”giraffen”. Altså produktet. Det er selvfølgelig altid vigtigt at se produktet, men vigtigst er det dog i en webshop, hvor kunden jo, af naturlige årsager, ikke kan tage varen i hånden og føle på den. Men det siger jo sig selv, vil du nok sige, og det har du helt ret i. Men et produkt i en webshop kan vises på mange måder, og der er meget stor forskel på, hvordan det kan og bør gøres.

Webshop råd nr. 1:

Skrevet af Jonas Iversen, submit.dk den 5. september, 2013

En webshop skal holdes simpel. Brugeren (den potentielle kunde) i en webshop er helt alene i købsprocessen, og har ingen ekspedienter at spørge til råds. Man kender som regel ikke på forhånd brugerens køn, alder, sociale lag, uddannelse, internet-kompetencer osv., og derfor bør laveste fællesnævner altid afgøre, hvordan webshoppen skal fungere. En webshop skal med andre ord KISS’es (Keep it simple, stupid)

CMS - hvad er det og hvorfor bruge et CMS?

Skrevet af Jonas Iversen, submit.dk den 30. august, 2013

CMS står for Content Management System, hvilket frit oversat betyder "indholdsstyrings-system". Meget forenklet kan man sige, at et CMS er et system, der bruges til at oprette og styre indhold på en hjemmeside. I denne artikel vil jeg dog uddybe begrebet endnu mere og også komme ind på, hvornår man bør bruge et CMS, og hvilke fordele man i så fald får ud af det.

Valg af CMS – hvilket CMS system skal man vælge?

Skrevet af Jonas Iversen, submit.dk den 30. august, 2013

Jeg vil i denne artikel rådgive dig om valg af CMS System. Jeg har naturligvis, ligesom alle andre der arbejder professionelt med webdesign og CMS’er, nogle foretrukne systemer, men jeg vil alligevel forsøge, at vejlede dig så objektivt som det er mig muligt.